tag:blogger.com,1999:blog-4653520733667433412.post6727565906012308236..comments2023-12-13T06:00:07.252+01:00Comments on Doprawione fantazją...: Schab pieczonyAniahttp://www.blogger.com/profile/10960095179357751676noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4653520733667433412.post-28324117638740613502016-02-02T11:27:33.323+01:002016-02-02T11:27:33.323+01:00Dziękuję :)Dziękuję :)An etkahttps://www.blogger.com/profile/05115398548960370281noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4653520733667433412.post-76465587344207808312016-02-02T09:50:09.852+01:002016-02-02T09:50:09.852+01:00Tak, chociaż przyznam się że zawsze mięso piekłam ...Tak, chociaż przyznam się że zawsze mięso piekłam pod przykryciem, jednak tym razem postanowiłam spróbować inaczej i się udało :) prawdopodobnie dlatego że przed samym pieczeniem mięso obsmażyłam na bardzo mocno rozgrzanej patelni, tak aby wszystkie pory się zamknęły. Dlatego też późniejsze pieczenie bez pokrywki go nie wysuszyło. Pozdrawiam :)DoprawioneFantazjahttps://www.blogger.com/profile/01688835181419474909noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4653520733667433412.post-35659476117076083502016-02-01T21:21:06.966+01:002016-02-01T21:21:06.966+01:00Piec schab bez przykrywania naczynia ?Piec schab bez przykrywania naczynia ?An etkahttps://www.blogger.com/profile/05115398548960370281noreply@blogger.com